Doprava zdarma u objednávek nad 1500 Kč.

Jakou vůni vybrat?

Věřím, že spousta z vás vybírá svíčku jako dárek, nebo třeba jen váhá, která vůně jeho nosu bude lahodit nejvíce. Pokusím se vás provést celým spektrem našich vůní a zjednodušit vaše rozhodování.

Všechny vonné esence, které používáme do našich svíček jsou certifikovány certifikátem kvality a zdravotní nezávadnosti vydávaným organizací IFRA.

Která vůně je ta pravá právě pro Tebe?

Je důležité se zamyslet nad tím, jakou atmosféru má svíčka, vonný vosk nebo cokoli jiného navodit.

 

SVĚŽÍ VŮNĚ

Pokud chcete domov osvěžit, dodat mu atmosféru čistoty a lehkosti, je pro vás vůně s názvem Citron & verbena jako dělaná. Hodí se do každého ročního období. Má sladko-svěží charakter.

 vune-blog (3)

Sázkou na jistotu pro milovníky přírody je vůně Levandule, která voní svěže a čistě. Navodí příjemnou atmosféru a uleví od stresu. Je tvořená pouze 100% přírodním levandulovým esenciálním olejem, který je známý pro své schopnosti uklidnění a uvolnění.

levandule-vune

Eukalyptus je osvěžující bylinná vůně s rozmarýnem, pelargonií a eukalyptem na jemném základu dubového mechu. Vhodná pro všechny, kteří se potřebují čas od času zhluboka nadechnout.

9

 

GURMÁNSKÉ VŮNĚ

Pro milovníky gurmánských, ale decentních vůní máme v nabídce vůni Slaný karamel. Lahodnou vůni karamelu doplňuje akcent zkaramelizovaného cukru, který mu dodává šmrnc a tvoří spolu s citronovou kůrou a špetkou soli rafinovaný celek.

1

 Vůně Čokoládových brownies u vás doma navodí dojem, jako byste zrovna vytáhli z trouby kakaový dezert. Je to hřejivá, sladká a kakaová vůně, která se náramně hodí do sychravého počasí. Dominantním prvkem je kakao. Je výrazná a pronikavá.

brownies-blog

Kavárenská povalečka vznikla na počest všem, kteří milují kávu a něco dobrého k tomu. Jde o příjemnou smetanovo-kávovou vůni, která u vás doma navodí útulnou atmosféru. Je takovým středem mezi kávou, smetanou a špetičkou marcipánu. Nic přeslazeného. :) 

vune-blog-kava

 

OVOCNÉ VŮNĚ

Nesmí chybět ani ovocná symfonie plná kyselkavých tónů lesních plodů a sladkých tónů švestek a třešní, harmonicky vyvážená na základu pačuli a vanilky. Šťavnatá a lahodná vůně, kterou si zamilujete a nádherně vám provoní prostory.

8

Mango a guava je vůně, která potěší všechny milovníky sladkého a šťavnatého manga. 

5

 

KRÉMOVOST A DŘEVO

Krémová podmanivá esence madagaskarské vanilky doplněná nádechem santalového dřeva, ambry a pudrového pižma. Navozuje pocit tepla a útulnosti. Nádherná a neodolatelná vůně pro milovníky teplých domácích vůní s prvky dřeva. 

7

 

KVĚTINOVÉ VŮNĚ

V naší nabídce nesmí chybět ani něco ryze květinového - ja sama květinové vůně moc nemusím, ale Pivoňka a růžový pepř si mě naprosto získala. Vanilkový základ, svrchní tóny maliny a akcent pepře z ní dělají perfektní vůni do každé domácnosti.

4 

Svěží bavlna je pudrová květinová vůně připomínající čerstvě vyprané prádlo s horními tóny květů levandule, zvonku a konvalinky. V srdci se ukrývá jemný květinový akord růže, broskvového květu a ylang-ylang, obohacený o pudrový základ ze sluncem vysušené bavlny a cedrového dřeva.

6

 

SÉZONNÍ VŮNĚ

S příchodem podzimu je čas na útulné a hřejivé vůně. Dýňový koláč je v nabídce již 3. sezónu a vždy na něj jsou skvělé ohlasy. Oproti Pumpkin spice latte je jemnější, více je zde cítit jemnost karamelu a vanilky.

2

Definicí podzimu je pro mně Pumpkin spice latte, plné podzimího koření jako je hřebíček, skořice a muškátový oříšek. Tato vůně má šmrnc, který udělá vaše podzimní večery dokonalými.

3

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz